Storing hulp

Wat te doen wanneer je jezelf hebt buitengesloten?

Geplaatst op

Je bent druk bezig met inpakken en eigenlijk al te laat voor een afspraak. Vervolgens pak je de sleutels, haast je naar de voordeur en gooi je de deur dicht. Het slot klemt wat. Maar je hebt haast dus je zet wat kracht bij. De sleutel breekt af. Wat nu? De deur dat al tijden stroef zat heeft er eindelijk voor gezorgd dat je sleutel afbreekt. Dat is balen. Gelukkig hebben we wat tips op een rij gezet dat je kan helpen deze situatie op te lossen.

Hulp inschakelen

De eerste vraag is of er meer mensen zijn die beschikken over een sleutel. Wanneer je de afgebroken sleutel uit het slot kan halen, dan kan deze persoon je mogelijk helpen om het slotprobleem op te lossen terwijl jij naar je afspraak moet. De huisbaas bellen is ook een oplossing, maar dan is het de vraag op welke termijn deze persoon aanwezig kan zijn. Daarnaast kan je de buren of iemand die dichtbij woont om hulp vragen om op de deur te letten terwijl je weg moet. 

Breek in bij je eigen huis

Bij deze tip moet je bij jezelf afvragen hoe wanhopig je bent om het huis eigenhandig op slot te krijgen. Wanneer je een reservesleutel binnen hebt liggen, maar jezelf hebt buitengesloten. Dan kun je een poging doen om bij jezelf in te breken. Denk aan een raam dat op een kiertje staat of ander ingangen. Je legt gelijk de zwaktes van je eigen woning bloot. Dit is waardevolle kennis om op een later moment aan te pakken. Schakel hiervoor een slotenmaker in om met je mee te kijken.

Slotenmaker Den Haag

Een van de beste oplossing is om direct contact te leggen met de lokale slotenmaker Den Haag. Deze kan al je slotproblemen oplossen. In spoedgevallen zijn ze vaak al binnen 20 minuten bij je deur. Daarnaast hebben de meeste slotenmakers ook een spoedservice, zodat je ze ook midden in de nacht op hen kan rekenen en in het weekend.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden