Storing hulp

Wat is een waterontharder?

Geplaatst op

Voor veel mensen is het een groot probleem in de badkamer of keuken: de kalkaanslag die overal in gaat zitten. We willen dit natuurlijk niet. En gelukkig is er een oplossing voor, zelfs een preventieve. Het is zeker dat deze tips je echt gaan helpen aan een snelle schoonmaakbeurt voor de genoemde gebieden in je woning. Lees snel verder. 

Een waterontharder voor in huis

Het is een gemakkelijk apparaat dat je zo even aansluit op de hoofdwaterkraan in de meterkast. Feitelijk is het zo, dat je deze er gemakkelijk omheen kan doen. Geen geklier met water in de kast gelukkig. Een fysische waterontharder is het type dat we je zeker aanraden. We weten namelijk dat deze gemakkelijk te gebruiken is; je hoeft er helemaal niets aan te doen. En dat scheelt je een boel werk en dus tijd die je ook aan leukere dingen kunt besteden. In tegenstelling tot andere waterontharders, die bijvoorbeeld met zout werken, die je wel moet onderhouden. 

Hoe werkt een fysische waterontharder? 

Een waterontharder met het label fysisch werkt met magnetische straling. Het water wordt bewerkt en dit zorgt ervoor dat kalk in het water blijft zitten en zich niet hecht aan delen van de woning of apparaten. Denk bijvoorbeeld aan leidingen en filters van koffiezetapparaten of de CV-ketel en radiatoren van de verwarming. Niet best mensen! Dus gebruik zeker een waterontharder. Meer weten hierover? Ga dan kijken bij waterontharder.com en lees meer over onder andere de waterontharder prijs

Schoonmaakmiddelen

Weet je dat het heel eenvoudig is om met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen kalkaanslag te verwijderen? We raden azijn of citroensap aan. Even in warm water doen en je bent klaar om te boenen. Daarmee was je zo de kalkaanslag van de douchewand of gootsteen af. Je kunt er ook eenvoudig een waterkoker mee ontkalken; even laten koken met azijn erin. Herhaal dit zonodig voor het gewenste resultaat: geen kalk meer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden