Storing hulp

Wat heeft je kantoor nodig?

Geplaatst op

Om goed te kunnen werken als startende ondernemer is het vaak nodig om een goed kantoor te hebben waar je medewerkers kunnen zitten. We hebben het natuurlijk over een ondernemer die werknemers in dienst heeft, want een zzp’er kan af met een kamer waarin een goede bureaustoel en een bureau staat. Maar een kantoor inrichten is een andere zaak, want dan heb je te maken met meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. In deze blog gaan we je een beetje bijpraten over wat dit allemaal zou kunnen / moeten zijn. 

Bureau 

Je medewerkers moeten op een goede manier aan de slag kunnen in het kantoor dan moeten ze bureaus hebben waar ze kunnen werken. Er zijn tal van bureaus die je kunt kiezen, veel moderne kantoren maken gebruik van bureaus die verstelbaar zijn op hoogtepunt, zo kunnen medewerkers om de zoveel tijd ook even staan te werken, dit is goed voor de gezondheid van de werknemer en de productiviteit. 

Planten 

Het is bewezen dat planten de lucht zuiveren. Wanneer de lucht goed is zullen medewerkers productiever zijn en zich beter voelen. Ziekteverzuim gaat naar beneden en het bedrijf draait beter. Zeker in het begin van een bedrijf is het goed om de sfeer direct goed neer te zetten. Planten zorgen ook ervoor dat je je beter voelt door naar de natuur te kijken krijg je een positieve sfeer. Zo wordt je kantoor een relaxte plek waar mensen hun beste werk naar voren kunnen brengen.

Gemeenschappelijke tafel 

Wanneer je kantoor een gemeenschappelijke tafel heeft waaraan iedereen in principe zou kunnen lunchen, dan is dit goed voor de groepscohesie. Daarbij biedt zo’n tafel, met al dan niet wat vakbladen erop, de nodige ruimte om klanten te ontvangen. Door klanten in de open ruimte te ontvangen en niet in een afgesloten kantoor, straal je als werkgever een zekere transparantie en openheid uit. 

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden