Storing hulp

Tv-kabels netjes wegwerken

Geplaatst op

Herken je dat moment dat je naar de televisie zit te kijken en opeens de televisie zwart beeld geeft? Je denkt vast dat het een storing is. Dat zou kunnen, maar dat is het niet. Je kijkt op internet en er is niets bekend over een storing in jouw buurt. En nu? Je besluit maar even bij de televisie zelf te gaan kijken. En wat blijkt. Je televisiekabel is helemaal kapot. Oh nee, wat nu? Kun je dit nog repareren? Nee, helaas dat gaat niet meer. Maar hoe kun je dit dan in het vervolg voorkomen? Hier zijn twee manier om tv-kabels veilig en netjes weg te werken. 

Kabels wegwerken met een tv standaard

Een eerste mogelijkheid waardoor tv-kabels langer mee kunnen gaan, is door ze te verwerken in je tv-kast. Wanneer je namelijk een tv op tv standaard hebt, kun je deze het beste op een tv-kast zetten. Zo kun je de kabels via de kast naar het stopcontact brengen. De stopcontacten kun je ook weer verstoppen achter je tv-kast. Door de tv standaard zal je deze kabels niet snel kunnen zien. De tv-kabels zullen echter wel voor een deel zichtbaar blijven en dat komt ook door de tv standaard. Met een tv standaard zullen de kabels echter nooit enorm opvallen en huisdieren en kleine kinderen komen moeilijk bij de kabels. Hierdoor zijn de tv-kabels veilig en zullen ze niet snel meer kapotgaan. 

Tv-kabels in een koker 

Naast een tv-kast kun je ook tv-kabels verwerken door er een ombouw omheen te maken. Een manier om dit te doen is een koker. Een koker is een soort ombouw gemaakt van hout of kunststof. Deze zal wel op de muur of waar je hem ook maakt zichtbaar worden. Dit komt omdat de koker omhoog wordt verwerkt, vanwege het feit dat de kabels ook bewegingsruimte moeten hebben. Wanneer je bijvoorbeeld je televisie ophangt is het verstandig om je tv-kabels in een koker te doen. Om de koker op een gegeven moment ook niet zichtbaar te maken kun je ook een tv-ombouw maken. Hierdoor worden die kabels door middel van de koker in zo’n ombouw verborgen. Een ombouw geeft ook een echte eyecatcher voor in de kamer. Hierdoor zal het ook je interieur wat omhoogtillen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden