Storing hulp

Lekkage in de badkamer? Schaf de volgende producten aan

Geplaatst op

Het kan voorkomen dat je te maken krijgt met een lekkage. In dergelijke situaties wil je snel en adequaat kunnen handelen om verdere schade te doen beperken. Om je hier wat meer over te vertellen, zullen we in dit artikel kort stilstaan bij een aantal handige tips die jij kunt toepassen in de praktijk om schade te doen beperken. Mocht jij naar aanleiding hiervan toch nog met vragen zitten, schakel dan een specialist bij jou in de buurt in.

Lekkage? Schakel eerst je verzekering in

Voordat je aan de slag gaat met de lekkage te doen beperken, is het aan te raden om eerst je verzekering in te lichten van hetgeen wat er is gebeurd. Doe je dit namelijk niet, dan kan de verzekering zeggen dat je het te laat hebt gemeld, wat uiteindelijk leidt tot geen vergoeding vanuit de verzekering. Vaak kun je jouw verzekering telefonisch bereiken. Is dat niet mogelijk, dan is het aan te raden om een e-mail te versturen met daarin foto’s ter bewijs. Zo heb jij vanuit jouw kant voldoende aangekaart wat de situatie en schade is.

Kleine lekkage? Schaf professionele kit aan

In sommige situaties kan het eenvoudig op te lossen zijn door het aanschaffen van kit en deze op de randen te gaan smeren. Als kit namelijk loslaat, bestaat de kans er dat water eenvoudig door de voegen kan ontsnappen. Op zoek naar professionele kit? Kies dan voor Otto Seal. Otto Seal is een professioneel merk dat wordt gebruikt door verschillende bouwbedrijven. Benieuwd naar dit product? Ga dan naar de website van Otto Seal en laat je verrassen door het ruime assortiment wat deze aanbieder heeft.

Probeer schade te beperken

Naast het aanbrengen van kit zoals Otto Seal is het ook aan te raden om te kijken of je andere maatregelen kunt treffen om de schade te beperken. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een emmer onder de lekkage plaatsen om zodoende je vloer te beschermen tegen vocht. Als je namelijk een vloer van laminaat hebt, wil je voorkomen dat deze gaat opzetten omdat vocht op de vloer komt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden