Storing hulp

Kabels netjes wegwerken, hoe doe je dat?

Geplaatst op

Valt je beeldscherm uit en vermoed je een storing om er vervolgens achter te komen dat je zelf met je bureaustoel over de kabel van je monitor heen bent gereden? Dan wordt het tijd om de kabels netjes weg te werken! Wil je kabels netjes wegwerken, dan is het belangrijk om gebruik te maken van kabelgoten. Kabelgoten hoeven niet duur te zijn, maar je kunt ook zelf een creatieve oplossing bedenken. Zo kun je zelfs je eigen kabelgoten maken van douglas balken. Sterker nog, je zou zelfs een bureau kunnen maken van douglas balken en hier een kabelgoot in kunnen verwerken. Het belangrijkste is dat je gebruik maakt van kabelgoten.

Hoe werk je kabels weg met kabelgoten?

Kabels kun je eenvoudig wegwerken met behulp van kabelgoten. Kabelgoten die je in de winkel koopt hebben vaak speciale plakstrips. Wanneer je zelf kabelgoten maakt van douglas balken, is het belangrijk om deze vast te schroeven of ook van een plakstrip te voorzien. De kabels kun je vervolgens in de kabelgoot wegstoppen. Zo wordt je werkplek een stuk netter! Het voordeel hiervan is dat kabels ook niet meer in de weg zitten. Daarnaast kunnen de meeste mensen beter werken wanneer de werkplek netjes is ingericht. Het is dus een zeer goed idee om voor kabelgoten te kiezen.

Hoe maak je kabelgoten van douglas balken?

Van douglas balken kun je eenvoudig een bureau inclusief kabelgoten maken, maar je kunt ook losse kabelgoten maken van douglashout. Dit doe je door een inkeping in het hout te zagen waar je de kabels in kunt stoppen. Als je creatief bent kun je dus vrij eenvoudig je eigen kabelgoten maken. Het is wel aan te raden om je even goed in de verschillende mogelijkheden te verdiepen als je jouw eigen kabelgoten wilt maken. Zo is het belangrijk dat je kleine douglas balken hebt. Als je veel kabelgoten nodig hebt is het ook mogelijk om één grote douglas balk in stukken te zagen. Op die manier kun je makkelijk verschillende kabelgoten realiseren. Het is uiteraard ook een optie om de kabelgoten gewoon in de winkel te bestellen, maar als je een doe-het-zelver bent is het een leuk alternatief om zelf aan de slag te gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden