Storing hulp

Interessante opties voor jouw nieuwe auto

Geplaatst op

In de afgelopen 5 jaar is het aantal opties die je op een auto kan nemen heel erg toegenomen. Er zijn zoveel verschillende dingen om uit te kiezen en de meeste hebben met nieuwe technologieën te maken. In deze blog gaan het hebben over de nieuwste opties van 2020 en welke van deze het interessantst zijn.

Een virtueel dashboard

Je kan tegenwoordig bijna niet meer aankomen met een dashboard met een toerenteller, snelheidsmeter en brandstofmeter op een vaste plek. Dit ziet er best wel statisch en ouderwets uit. Als je weleens in een nieuwere auto hebt gezeten dan zie je heel vaak nu een virtual dashboard. Op dit dashboard kan alles gezien worden. Van de toeren tot brandstof gebruik per kilometer tot de navigatie of je muzieksysteem. Naast dat zo’n virtual dashboard er heel goed uitziet geeft het vaak ook nog accurater weer hoe snel je gaat.

Streaming apps

Je kunt op je auto een optie nemen om streaming apps te ontvangen. Als jij een navigatie- of muzieksysteem op je telefoon hebt die jij het liefst gebruikt in de auto dan kan dat met verschillende streaming apps. Voor de iPhone heb je de app die heet Apple CarPlay en voor Android telefoons heb je Google auto. Je kunt dan gewoon je hele telefoon streamen op je auto waardoor je bijvoorbeeld ook overzichtelijke gebruiken maken van apps als Flitsmeister.

Draadloos opladen

Sommige auto’s komen tegenwoordig met een draadloos opladen optie. Dit spreekt vrij voor zich, maar dit is gewoon een platform die er dan in je auto voorin is ingebouwd waarop jij je telefoon of andere elektronica kunt leggen om deze vervolgens zonder draadje te kunnen opladen. Dit is een steeds populairdere optie sinds steeds meer telefoons kunnen worden opgeladen met draadloos opladen.

Parkeerhulp

Ook zijn er steeds meer auto’s die vanzelf kunnen parkeren met de optie parkeerhulp. Als jij niet houdt van fileparkeren of van parkeren in het algemeen, dan is dit misschien een heerlijke optie voor jou. Met de slimme camera’s die er dan met je auto komen kan de auto berekenen wat voor draai hij moet maken op welke hoek. Je kan er dan zeker van zijn dat je goed in het parkeervak staat en je hebt dus ook geen last van parkeerstress.

Conclusie

Uit de bovengenoemde opties kunnen we concluderen dat er heel veel keuze is in dit aspect. Als jij in een auto wilt rijden met veel opties, maar je hebt er momenteel het budget niet voor, dan kun je er alsnog eentje testen. Dan raden wij aan om je aan te melden bij dit autoverhuur.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden