Storing hulp

Hoe richt ik mijn huis op een veilige manier in?

Geplaatst op

Voor veel mensen is het belangrijk dat ze om de zoveel tijd hun woning laten checken op de staat van de inbraakpreventie. Door de jaren heen leren inbrekers sloten te openen of forceren waardoor het tijd is om nieuwe sloten te nemen. Je moet ze dus altijd een stap voor blijven. Dat kan ook door periodiek een inbraakpreventiecheck te laten doen door een slotenmaker. Er zijn tal van manieren om je huis veiliger te maken. We nemen er in deze blog een paar met je door. Lees snel verder. Ben je na het lezen van deze blog nog niet uitgelezen? Dan is het mogelijk om nog meer blogs van ons gratis te lezen. Veel plezier en laat je inspireren door onze tips. 

Een check laten doen

Inbraakpreventie is iets wat voortdurend aandacht nodig heeft. Zo blijft de beveiliging van je woning goed. Een slotenmaker of andere veiligheidsexpert weet waar hij of zij moet kijken om te zien waar de verbeterpunten in de beveiliging van je woning liggen. Het mooie is, is dat er ook direct een aantal aanpassingen gedaan kunnen worden waardoor het gevaar voor een eventuele inbraak geweken is. 

Beveiligingsopties

Er zijn tal van dingen die je kunt laten doen om je woning veiliger te maken. We nemen ze hieronder even met je door. 

Rolluiken. Deze dingen maken je leven in huis een stuk veiliger. Ze sluiten de ramen mooi af en geen inbreker kan zonder mega veel lawaai te maken (ze moeten al met een slijptol aan de slag om er doorheen te komen) binnenkomen, als ze het al lukt. Het is mogelijk om zowel ramen als deuren met luiken af te sluiten. Dit is automatisch vanuit de woning te regelen. Het is misschien wel goed om een noodvoorziening te realiseren, in tijden van stroomuitval kun je dan bijvoorbeeld met behulp van een accu toch de rolluiken weer omhoog doen. Dan kun je dus je huis uit. Bij www.rolluikenfabriek.nl weten ze alles over rolluiken. 

Alarmsysteem. Wanneer je duidelijk een alarmsysteem hebt, bijvoorbeeld camera´s en verlichting, dan zullen dieven niet snel hun slag proberen te slaan. Al wel eens aan een grote hond gedacht? Daar zijn inbrekers totaal niet blij mee. 

Lees meer van onze blogs, zo blijf je op de hoogte van tips op het gebied van storingsoplossing, wonen en veiligheid!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden