Storing hulp

Hoe kun je je goed voorbereiden op een stroomstoring?

Geplaatst op

Een stroomstoring komt in ons land gelukkig niet heel erg vaak voor. Toch kan het ook jou een keer overkomen. Natuurlijk zijn er verschillende dingen die je kunt doen om de ongemakken van een stroomstoring wat draaglijker te maken. In deze blog geven we je een aantal tips over wat je alvast in huis kunt hebben voor het geval dat je een stroomstoring krijgt.

Een stroomstoring wanneer je thuis werkt

Als je veel thuis werkt, wat veel mensen doen in deze coronatijd, dan kan een stroomstoring erg slecht uitkomen. Als je geen stroom hebt, dan kun je natuurlijk niet je desktop gebruiken, kun je je laptop niet opladen en zal je modem ook uit staan en heb je dus ook geen WiFi. In plaats van dat je de maatregelen voor het thuiswerken links laat liggen, kun je nog steeds thuis werken. Dit doe je door te allen tijde een volledig opgeladen powerbrick in huis te hebben — een externe accu dus. Als je thuiswerkt heb je ook internet nodig. Gelukkig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon met internet. Je kunt je mobiele telefoon gebruiken als hotspot en deze laten dienen als een modem waar je laptop verbinding mee maakt.

Een stroomstoring wanneer je kleine kinderen hebt

Kleine kinderen die nog niet naar school of naar de peuterspeelzaal gaan, moeten thuis vermaakt worden. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om educatieve, kleurrijke en leuke TV-programmas op te zetten. Dat kan natuurlijk niet bij een stroomstoring! Gelukkig kun je je hierop voorbereiden door voldoende leuk en educatief speelgoed in huis te hebben. Bonustip: als je een goede plek zoekt om dit speelgoed op te bergen, dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van grasonderjevoeten.nl. Die hebben een veelzijdig aanbod aan leuke en schattige speelgoedkisten.

Een stroomstoring wanneer je aan het klussen bent

Een stroomstoring wanneer je aan het klussen bent is het beste voorbeeld van slechte timing die je je maar kunt bedenken. Afhankelijk van waar je aan het klussen bent, zul je het werk gedeeltelijk of misschien zelfs volledig stil moeten leggen. Gelukkig zijn er ook bepaalde kluswerkzaamheden die je kunt doen zonder dat je gebruik maakt van elektrisch gereedschap. Je kunt dus nog steeds prima een kast in elkaar schroeven of een lamp ophangen. Iets in de muur boren of in het donker werken wordt echter wel wat lastiger! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden