Storing hulp

Hoe krijg ik meer rust in mijn huis of kantoor?

Geplaatst op

Er zijn een aantal makkelijke manieren om je woning een nieuwe look te geven en daarbij ook de nodige rust. In deze blog willen we je graag een aantal tips geven waarmee jij dit voor elkaar kunt krijgen. Lees snel verder en pas de tips creatief toe.

Gordijnen

Meer rust in je woning, betekent meer rust in je hoofd. Met gordijnen is dit heel gemakkelijk te realiseren. Je merkt het direct wanneer ze in een kamer hangen. Hoe dikker de stof, hoe beter het werkt.

Akoestisch plafond

Het is een zegen om te kunnen rusten onder een akoestisch plafond. Dit is een bijzonder handige aanpassing van je interieur. Er bestaan verschillende vormen, maar wij raden het spuitverf akoestische plafond aan. Dat is gemakkelijk te plaatsen en gaat lang mee. Er is geen onderhoud nodig.

Tapijten

Door te gaan voor tapijten op de vloer, is het mogelijk om de holle klank van een kamer te temperen. Een kleed op een houten of gietvloer staat erg mooi en maakt de kamer een stuk aangenamer.

Kantoor en focus

In postmoderne architectuur vinden we veel open ruimtes. Dit maakt in veel gevallen dat ze functioneren als grote klankkasten. Soms kan het met veel rumoer een behoorlijke heksenketel worden op de werkvloer. Probeer je dan maar eens te concentreren. Ook in deze situatie zien we vaak het gebruik van het akoestisch plafond als oplossing.

Conclusie

Je kunnen focussen op het werk of uitrusten thuis is een bijzonder groot goed. Dat moeten we zeker in de gaten houden, want mensen willen een goede prestatie leveren om zich goed te voelen over zichzelf. Dan moet de omgeving daarop ingericht zijn. We hebben je een aantal tips geven hoe je de akoestische dimensie van wonen en werken kunt verbeteren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden