Storing hulp

Help hoe krijg ik mijn inbraakbeveiliging op orde?

Geplaatst op

Het is superbelangrijk dat je de ruimte rond en in je huis inbraakveilig krijgt. Zo krijgen inbrekers geen kans om je waardevolle spullen te pakken. In deze blog nemen we een aantal tips met je door om je tuin en woning inbraakveilig te maken!

Beveilig je hek

Was het vroeger nog een hele uitgave om je tuinhek uit te rusten met een camerasysteem, tegenwoordig is dit niet meer het geval. Voor een bedrag onder de honderd euro heb je een camera te pakken die alle boeven haarscherp vastlegt. Door een bordje op te hangen waarin je potentiële inbrekers waarschuwd zal er een afschrikwekkende werking hiervan uitgaan. Een bordje met een bloedenge hond zal ze ook wel twee keer laten nadenken of ze de klim over het hek wagen. 

Zorg voor een alarm op je tuinhuis

Het tuinhuis van nu is niet zoals het vroeger was, namelijk veredelde opslagruimtes die gezellig in de tuin stonden, maar daar bleef het ook wel bij. Een tuinhuis anno 2020 kan een compleet ingerichte buitenkamer zijn voor student of jongere. Het is niet verwonderlijk dat zo’n tuinhuis een object van interesse voor criminelen is. Daarom is het van groot belangrijk om een alarm op je tuinhuis te zetten. Dat scheelt een boel. Je krijg een seintje en de alarmcentrale ook. Gecombineerd met een camerasysteem aan je woning en lichten die automatisch aangaan, heb je een mooie set aan middelen om de inbrekers te verrassen. Een beetje de fantasie de vrije loop latende: wat dacht je van hondenkooien die automatisch open gaan. Gewoon om je trouwe viervoeters deze lieden vriendelijk welkom te heten? 

Het huis helemaal veilig

Een woning is eenvoudig te beveiligen met rolluiken, een camerasysteem, de lampen die aanspringen en een alarmsysteem dat alle betrokken beveiligers activeert. Een prima manier om je gezin en jezelf optimaal te beschermen. Het kost allemaal niet eens superveel geld, maar je wint er wel enorm veel veiligheid mee. Zorg er ook voor dat je voor alles een goede verzekering afsluit. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden