Storing hulp

Heb jij een lekkage in je woning?

Geplaatst op

Het kan voorkomen dat je thuis problemen ervaart zoals het hebben van een vochtig plafond. In veel gevallen duidt dit op een lekkage en kan dit vervelende consequenties met zich meebrengen. Om je hier wat beter op voor te bereiden, zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal handige tips die jij kunt toepassen om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Mocht jij hier geen ervaring mee hebben of merk je dat de staat verslechterd? Schakel dan direct een expert in!

Kijken waar de lekkage vanaf komt

Als eerst is het aan te raden om te kijken waar de lekkage afkomstig van is. Merk jij dat hij bijvoorbeeld boven de douche afkomstig is? Dan kun je dus constateren dat het aan de leidingen van je douche ligt. Als jij dit zelf niet kunt bepalen of geen flauw idee hebt waar het vandaan komt, is het aan te raden om direct contact op te nemen met een expert. Des te langer je namelijk wacht, des te meer schade je woning kan oplopen.

Randjes goed dicht kitten

Als je merkt dat de lekkage ontstaat in bijvoorbeeld je douche, is het aan te raden om de randen van je douche goed af te kitten. In een aantal gevallen is het hebben van geen goede kit de reden van een lekkage. Je kunt eenvoudig zelf via https://www.kittenenlijmen.nl/ een kitlijm aanschaffen die je vervolgens eenvoudig kunt gaan aanbrengen. Helpt dit niet? Schakel dan wederom een expert in om de lekkages te doen voorkomen.

Expert ingeschakeld? Leg er een emmer onder

Als je een afspraak hebt gepland met een expert is het voorlopig even wachten. Hierbij is het advies om een emmer onder het plafond te leggen zodat water niet op je mooie vloer komt. Als tip geven we nog mee om de urgentie van je probleem te vermelden bij het maken van een afspraak. Hierdoor wordt vaak een gaatje voor je vrij gemaakt zodat de lekkage binnen no-time verholpen kan worden. Je wilt immers niet weken met een lekkend dak zitten en dit kan hierbij zeker een bijdrage leveren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden