Storing hulp

Een nieuwe tuin voor 2021: helemaal relaxt de bloei in

Geplaatst op

Een japanse sierkers is een geweldige aanvulling op je bestaande tuindesign. Waarin zou deze sierkers nog meer mooi passen? We nemen in deze tekst enkele designvoorbeelden met je door. Meer specifiek hebben we het over de stijl waarin deze sierkers gezet kan worden. Lees met ons mee en laat je inspireren, want de lente en zomer komen er weer aan. Wees er op tijd bij en plant alvast de zaden die straks als een geweldige tuin op zullen bloeien. We vinden het ook erg belangrijk dat de apparatuur die je aansluit in je tuin, storingvrij blijft. Dit laatste nemen we ook even met je door. 

Kies je stijl

Het is erg belangrijk om je tuin een bepaalde stijl te geven. Zo ziet deze er straks niet uit als een bij elkaar gegraaide verzameling planten en bloemen, maar is er daadwerkelijk een designlogica in te ontdekken. Wanneer we dingen stileren, in dit geval de natuur en al haar pracht, dan is het mogelijk om een tuin echt een kunstwerkje te laten lijken. We raden je aan als je wilt gaan voor de japanse sierkers, een beetje de hoofdpersoon van deze blog, dat je dan kiest voor een minimalistische tuin, ook wel een Japanse tuin of zentuin genoemd. Daarin vinden we bamboe, natuursteen, een vijver en misschien wel een Boeddha. De Japanse sierkers past daar qua kleur en sfeer perfect bij. 

De techniek in je tuin storingvrij houden

Comfort in onze tuin is er belangrijk. Steeds meer mensen zorgen ervoor dat hun tuin een beetje hun privéterras is. Daar komt dan ook vaak een geluidsinstallatie bij kijken. Het is van essentieel belang dat deze installatie geschikt is voor buiten. Deze moet vocht en waterdichtzijn. Je wilt natuurlijk niet moeite doen om een mooie installatie aan te leggen en dat de boel dan stuk gaat. Het is erg belangrijk om de leverancier van producten het hemd van het lijf te vragen. Wat voor een geluidsinstallatie geldt, is ook waar voor de verlichting in de tuin. Kijk goed of iets onder een afdak moet of niet. Dan doe je langer met je spullen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden